Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Predstavljanje mogućnosti studiranja, razmjene i stipendiranja :: ISA Lille, Francuska

Datum održavanja:

U posjet Agronomskom fakultetu dolaze djelatnice Ureda za međunarodnu suradnju s institucije ISA - Institut Supérieur d’Agriculture de Lille, Francuska, kolegica Florence Malaise voditeljica je Ureda i kolegica Vira Wannepain koja je koordinator za studentsku mobilnost. Posjet će biti realiziran temeljem potpisanog Erasmus+ među-institucijskog  ugovora s konzorcijem FESIA (French Network for Education and Research in Life Sciences), a članovi su još EI Purpan – Ecole d’Ingénieurs de Purpan, Toulouse, ESA - Ecole Supérieure d’Agriculture d’Angersi i ISARA - Institut Supérieur d’Agriculture et d’Agro-alimentaire Rhône-Alpes-Lyon.

Svrha posjeta je unaprjeđenje suradnje, poticanje mobilnosti studenta i nastavnika te unaprjeđenje kvalitete u pojedinim segmentima koji uključuje razmjenu informacija i druge oblike međusveučilišne suradnje i interesa.

U ponedjeljak, 23. ožujka 2015. godine u 10:00 sati u velikoj vijećnici kolegice Florence Malaise i Vira Wannepain predstavit će mogućnosti studiranja, razmjene i stipendiranja na ISA Lille.

Ovom prilikom pozivamo studente i djelatnike Agronomskog fakulteta da prisustvuju na informativnom sastanku. Lijepo Vas molimo da nam potvrdite svoj dolazak na mail umo@agr.hr.