Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

ICA-Edu Colloquium 2017

Datum održavanja: -

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet domaćin je međunarodnog skupa pod nazivom ICA-Edu Colloquium 2017: “Delivering graduates to meet the challenges of the sustainable development goals (SDGs): embedding the development of ethical and sustainable values in the curriculum“ koji će se održati od 13. do 14. lipnja 2017. godine. Kolokvij će biti organiziran u suradnji s neprofitnom organizacijom ICA (Association for European Life Science Universities) koja je ujedno i krovna mreža 54 Life Science sveučilišta u Europi. Cilj ICA organizacije je unaprjeđenje visokog obrazovanja i istraživanja u agronomskim i srodnim znanostima.

Više informacija o ICA-Edu Colloquium 2017 dostupno je na poveznici

Na kolokviju će kao uvodni izlagači sudjelovati eminentni stručnjaci Prof. David A. Knauft (University of Georgia), Prof. Georg Gratzer (University of Natural Resources and Life Sciences,  Vienna – BOKU) i Prof. Arjen Wals (Wagenigen University & Research). Također očekuje se i sudjelovanje predstavnika nekoliko EU projekata i mreža koji se bave postizanjem ciljeva održivog razvoja u visokoškolskim ustanovama i odgovornim istraživanjem kao i predstavnika velikog broja EU sveučilišta.

Očekujemo sudionike renomiranih europskih sveučilišta koji će pridonijeti međunarodnoj prepoznatljivosti i umrežavanju visokoškolskih institucija te nam je čast pozvati Vas da nam se pridružite u radu kolokvija.

Sudjelovanje za nastavnike Agronomskog fakulteta je besplatno uz prethodnu prijavu na mail adresu umo@agr.hr.  

Veselimo se Vašem dolasku!