Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Otvorene prijave na 2. Izdanje konferencije agro startup!

Otvorene su prijave na 2. izdanje konferencije „Agro Startup“ koja će se održati 17. listopada 2017. godine na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Organizatori ove konferencije su agencija Apriori World s Agronomskim i Poljoprivrednim fakultetom iz Zagreba i Osijeka te Udruga mladih poljoprivrednika AGRO. Konferencija je namijenjena studentima i mladim poljoprivrednicima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla ili startupa.

Cilj konferencije je poticanje studenata i mladih poljoprivrednika na samostalno osnivanje tvrtki, OPG-a, obrta ili startupova. Konferencijom se žele približiti procedure u birokraciji, primjeri iz prakse, a ovogodišnja inovacija biti će i predavač iz Tajvana koji će prenijeti znanje i iskustvo o tajvanskom modelu poljoprivrede i poticanju mladih poljoprivrednika.

Na konferenciji će se moću čuti panel diskusije s aktualnim temama, predavanja, video clipovi s praktičnim primjerima, ali i mladi poljoprivrednici koji će iz prve ruke prepričati svoje iskustvo.

Prijave se primaju putem web stranice www.agro-startup.com, a organizatori naglašavaju da je broj mjesta ograničen na 150. Program će biti objavljen uskoro.