Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Rad u prestižnom znanstvenom časopisu Trends in Food Science & Technology

Djelatnici Zavoda za kemiju izv.prof.dr.sc. Marko Vinceković, te doktorandi Slaven Jurić mag. nutricionizma i Marko Viskić mag. primijenjene kemije zajedno s kolegama s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta  Sveučilišta u Zagrebu, Zavoda za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci i Department of Industrial Engineering, University of Salerno objavili su rad u prestižnom znanstvenom časopisu Trends in Food Science & Technology (IF – 5,97).

Rad je rezultat suradnje na Istraživačkom projektu Hrvatske zaklada za znanost (HRZZ) „Ekstrakcije bioaktivnih spojeva iz mediteranskog bilja sa “zelenim otapalima” primjenom visokonaponskog pražnjenja“ voditeljice izv.prof.dr.sc. Anet Režek Jambrak (Prehrambeno-biotehnološki fakultet).

Marko Vinceković, Marko Viskić, Slaven Jurića, Jasminka Giacometti, Danijela Bursać Kovačević, Predrag Putnikc, ,Francesco Donsìd, Francisco J. Barbaf, Anet Režek Jambrakc Innovative technologies for encapsulation of Mediterranean plants extracts; In Press, Accepted Manuscript

Rad je dostupan na mrežnim stranicama časopisa: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2017.08.001