Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Natječaj ERASMUS+ :: Mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka – programske zemlje :: ak. god. 2018./19.

Sveučilište u Zagrebu je na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja raspisalo Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2018./2019.

Natječaj se može pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu: natječaj

Rok za prijavu: 15. veljače 2018. godine
(12:00 sati – podne, online i papirnato)

Kriteriji za odabir studenata

Dodatne informacije te predaja prijava:  Ured za međunarodne odnose - UMO (u zamjenu ECTS koordinatora)! (umo@agr.hr, 01 239 4061, V paviljon, 3. kat).

Ujedno Vas obavještavamo Vas da će se Erasmus+ informativni sastanak održati u srijedu, 31. siječnja 2018. godine s početkom u 12:00 sati u dvorani VI/A.  Info letak.pdf

Na sastanku će biti prezentiran postupak prijave, upute za ispunjavanje potrebne dokumentacije, kriteriji za prijavu te sastavljanja rang liste studenata. Ujedno ćemo ukratko prezentirati proceduru nakon dobivanja ERASMUS+ stipendije i prijave na inozemno sveučilište.

Lijepo Vas molimo da proučite natječajnu dokumentaciju te pripremite konkretna pitanja kako bismo Vam mogli dati točne odgovore i upute. Ujedno Vas molimo da se putem Internet stranica informirate o modulima koje „ciljana“ inozemna sveučilišta nude na engleskom jeziku (ili drugom jeziku kojim se služite) te ih usporedite s Vašim studijskim programima.