AMAC - Alumni FAZ O nama Program rada Popis diplomiranih studenata

Predavanje :: ALUMNI UNIZG

Poštovani i dragi alumni,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje „Kako pronaći i privući bivše studente u alumni organizacije“, koje će se održati u četvrtak 8. veljače 2018. u 15 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb.

Nakon uvodnih riječi rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, predavanje će održati izv. prof. dr. sc. Davor Lauc, tajnik udruge Alumni Filozofskoga fakulteta u Zagrebu. Tijekom predavanja, uz primjere dobre prakse Filozofskoga fakulteta, bit će prikazani i oni Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Završetkom studija na Sveučilištu u Zagrebu, sveučilištu koje Vam je pružilo potrebnu naobrazbu i poticaj za daljnje profesionalno djelovanje, postali ste svjesni važnosti i odgovornosti prihvaćanja ideje koju alumni pokret generacijama prenosi. Jedan od glavnih izazova s kojima se udruge današnjice susreću jest pronalazak kontakata bivših studenata kako bi ih se upoznalo s aktivnostima alumni organizacija i motiviralo za obostrano korisno djelovanje. Fakulteti većinom nemaju prikupljene podatke o svojim bivšim studentima u digitaliziranom i strukturiranom obliku, što umnogome otežava komunikaciju i interakciju između udruga i bivših studenata (alumna) toga fakulteta. Na tragu pronalaska izvedivoga rješenja, izv. prof. dr. sc. Davor Lauc predstavit će mogućnosti i alate koji bi pomogli i pridonijeli traženju bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu u svrhu boljeg umreživanja istih.

Stoga se nadamo da ćete biti u mogućnosti odazvati se pozivu na predavanje koje će Vam olakšati pronalaženje alata za ostvarivanje kontakata sa svojim alumnima te time doprinijeti širenju svijesti o alumni ideji i kulturi kao obliku društveno odgovornoga ponašanja, što i jest jedna od glavnih zadaća Saveza.

Ljubazno molimo da ovaj poziv proslijedite svim zainteresiranima, a svoj dolazak potvrdite na adresu alumni@unizg.hr

prof. dr. sc. Mario Šafran,

predsjednik Saveza ALUMNI UNIZG