Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Rezultati natječaja za izradu logotipa Udruge studenata krajobrazne arhitekture - drugi krug

Udruga studenata krajobrazne arhitekture (USKA) objavljuje rezultate drugog kruga natječaja:

Predmet i svrha natječaja

Udruga studenata krajobrazne arhitekture (USKA) raspisala je natječaj s ciljem dobivanja novog, inovativnog i kreativnog logotipa, koji će najbolje predstavljati Udrugu. Uz to, želja je bila potaknuti sudjelovanje svih studenata studija Krajobrazna arhitektura u radu Udruge.

Nakon provedenog natječaja u kojem nije dodijeljena prva nagrada (novčani iznos u vrijednosti od 1.500kn), Udruga studenata krajobrazne arhitekture (USKA), kao organizator natječaja, pozvala je drugonagrađene autore – Marko Blažić, Kaya Perčić i Nina Herr - da se odazovu na drugi krug natječaja za izradu logotipa Udruge studenata krajobrazne arhitekture.

Na drugi krug natječaja koji je trajao od ponedjeljka 20. svibnja 2019. do ponedjeljka 3. lipnja 2019. odazvali su se dva od tri pozvana autora:

  • Marko Blažić
  • Nina Herr

Ocjenjivački sud djelovao je u sastavu:

  • izv. prof. art. Stanko Stergaršek, d.i.a.
  • Katarina Celija – predsjednica Udruge
  • Lovro Kolarić – povjerenik za marketing Udruge

Ocjenjivački sud je na sjednici održanoj dana 5. lipnja 2019. godine jednoglasno donio slijedeću odluku o dodijeli nagrada:

  • 1. nagrada: novčani iznos u vrijednosti od 1.500 kn (ekvivalent 1. nagrade u prvom krugu natječaja) dodjeljuje se Marku Blažiću

Nagrađeni rad bit će objavljen na FB stranici USKA-e.

Svi pristigli radovi bit će prezentirani na izložbi početkom ak.god. 2019./20.

Nagrađeni rad