Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

4. AgroAdvent 17. prosinca 2019.

Datum održavanja:

Klub studenata Agronomskog fakulteta (KSA) u suradnji sa studentskim udrugama USKA, IAAS i SZ Agronomskog fakulteta organizira već tradicionalni 4. AgroAdvent koji će se održati u utorak 17. prosinca 2019. u VI. paviljonu Agronomskog fakulteta sa svečanim početkom u 10 sati.

AgroAdvent je Božićni sajam koji okuplja studente Agronomskog fakulteta koji se aktivno bave poljoprivredom kako bi predstavili i promovirali svoje proizvode.

Sve naše studente koji se bave vlastitom proizvodnjom s različitih OPG-ova pozivamo da izlože svoje proizvode kolegama, profesorima i ostalima kako bi približili svoj rad i djelovanje u praksi. Izlagačima je osiguran izložbeni prostor i stolovi na kojima mogu predstaviti svoju proizvodnju i izložiti proizvode.

Kako bi sudjelovali na 4. AgroAdventu potrebno je ispuniti kratku prijavnicu https://drive.google.com/open?id=1x71CYpdQfncxsE0oY5twFaUn2XdXt6goHZSxDcgnKDI

I ove će godine AgroAdvent biti humanitarnog karaktera gdje će se prikupljati za pomoć potrebitima kako bi ovog Božića stavili osmijeh na njihova lica!

Dođite i podržite studente Agronomskog fakulteta, veselite se i pjevajte te unesite toplinu i ljubav u predblagdansko vrijeme kako bi AgroAdvent dobio svoju Božićnu čar!
Veselimo se vašem dolasku!