Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Natječaj ERASMUS+ :: Mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka – programske zemlje :: ak. god. 2020./21.

Sveučilište u Zagrebu je na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja raspisalo Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2020./21.

Natječaj se može pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu: link

Rok za prijavu: 21. veljače 2020. godine (12:00 sati – podne, online i papirnato)

Kriteriji za odabir studenata.pdf

Dodatne informacije te predaja prijava: Ured za međunarodne odnose – UMO (u zamjenu ECTS koordinatora)! (umo@agr.hr, 01 239 3611, V. paviljon, 3. kat).

Ujedno Vas obavještavamo da će se Erasmus+ informativni sastanak održati u ponedjeljak, 10. veljače 2020. godine s početkom u 12:00 sati u dvorani VI/B.  Info letak.pdf

Na sastanku će biti prezentiran postupak prijave, upute za ispunjavanje potrebne dokumentacije, kriteriji za prijavu te sastavljanje rang liste studenata. Ujedno ćemo ukratko prezentirati proceduru nakon dobivanja ERASMUS+ stipendije i prijave na inozemno sveučilište.

Lijepo Vas molimo da proučite natječajnu dokumentaciju te pripremite konkretna pitanja kako bismo Vam mogli dati točne odgovore i upute. Ujedno Vas molimo da se putem Internet stranica informirate o modulima koje „ciljana“ inozemna sveučilišta nude na engleskom jeziku (ili drugom jeziku kojim se služite) te ih usporedite s Vašim studijskim programima.