Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Zagreb Design Week 2020

Zagreb Design Week 2020 - Tehnički muzej Nikola Tesla, hala V, Zagreb

  • Otvorenje: utorak, 1. rujna 2020. u 17 sati
  • Trajanje: 1. do 6. rujna 2020.
  • Radno vrijeme: radnim danom 15-21h / vikendom od 11-21h
  • glazbeni program u vrtu do ponoći

Ove godine na festivalu će se predstaviti najbolje dizajnirani proizvodi na hrvatskom tržištu (namještaj, odjeća,nakit, igračke i sl.) hrvatskih i inozemnih proizvođača. Povijesna izložba „Zagrebačka ambalaža“ prikazat će snagu zagrebačke industrije stvorene u Austro-Ugarskoj, a Austrijski kulturni forum u Zagrebu predstavit će dvije zanimljive izložbe plakata nastalih kao odgovor na koronu.

Na Zagreb Design Week 2020 će se prezentirati i jedanaest hrvatskih škola i fakulteta iz različitih područja dizajna (Poslovno veleučilište Zagreb, Sveučilište Sjever, Sveučilište u Rijeci/Akademija primijenjenih umjetnosti, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet/Studij krajobrazna arhitektura, Arhitektonski fakultet/Studij dizajna, Šumarski fakultet, Tekstilno tehnološki fakultet, Tehničko veleučilište Zagreb i Škola primijenjene umjetnosti i dizajna), a po prvi puta će se predstaviti i inozemne škole (Austrija - FH Joanneum / Hochschule für Angewandte Wissenschaften i BiH, Sveučilište u Sarajevu/Akademija likovnih umjetnosti).

Više o festivalu: https://zagrebdesignweek.com/     https://divan.fyi/event/zagreb-design-week-2020/

Hala V se nalazi na adresi Tratinska ulica 2b, na parkiralištu iza Tehničkog muzeja na koje se ulazi nasuprot Ciboni.

Ulaz na dan otvorenja, 1. rujna, je besplatan. Druge dane cijena jednodnevne ulaznice je 25 HRK, a festivalske 100 HRK.

Od srca vas pozivamo vas da dođete na Zagreb Design Week 2020 i pogledate izložbu radova studenata studija KRAJOBRAZNA ARHITEKTURA!