Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Poziv na Okrugli stol "Metode i primjena senzorske analize u vrednovanju i kontroli poljoprivredno-prehrambenih proizvoda"

Datum održavanja:

Poštovane kolegice i kolege,

velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na Okrugli stol s temom „METODE I PRIMJENA SENZORSKE ANALIZE U VREDNOVANJU I KONTROLI POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENIH PROIZVODA“ koji će se održati 25. rujna 2020. godine (petak) na Agronomskom fakultetu od 10:00 sati u dvorani VI/A.
Okrugli stol je organiziran u okviru projekta osnivanja Centra za sigurnost i kvalitetu hrane od strane prijavitelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

U okviru aktivnosti Okruglog stola planiran je obilazak novouređenog Senzorskog laboratorija, a ostale detalje o Okruglom stolu kao i popis aktivnih sudionika možete pronaći u privitku: (priloženi pdf).

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj, za vrijeme održavanja Okruglog stola poštivat će se sve epidemiološke mjere u cilju zaštite zdravlja svih sudionika pa vas molimo da na Okrugli stol ponesete maske za lice. Dodatno, broj sudionika je ograničen na 50 osoba slijedom čega Vas molimo da svoj dolazak potvrdite jednostavnom prijavom na sljedećoj poveznici: prijava

Dodatne upite molimo slati na ikos@agr.hr (izv. prof. dr. sc. Ivica Kos).

Veselimo se Vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju,
prof. dr. sc. Zoran Grgić, dekan Agronomskog fakulteta