Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

II. međunarodni znanstveno-stručni skup :: Inovacije: Jamstvo budućnosti agrobiznisa u Hrvatskoj

Datum održavanja:

27. studenog 2020. :: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Poštovani,

čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na II. međunarodni znanstveno-stručni skup Inovacije: Jamstvo budućnosti agrobiznisa u Hrvatskoj

Skup, po drugi put, organizira Hrvatsko agroekonomsko društvo (HAED), a suorganizatori skupa su Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Institut za poljoprivredu i turizam Poreč, Akademija poljoprivrednih znanosti i International Network for the MBA Agribusiness and Commerce.

Cilj skupa je omogućiti razmjenu znanja, iskustava i ideja koje su usmjerene stvaranju uspješnog i održivog agrobiznisa temeljenog na inovacijama.

Ove godine, središnja tema skupa je “Inovacije u obrazovanju”. O razvoju poljoprivrednog i ekonomskog obrazovanja, iskustvima i izazovima koji nas očekuju u budućim vremenima koja će biti obilježena bolešću COVID-19, te ostalim temama vezanima za primjenu novih i poboljšanih ideja u obrazovnom procesu govorit će se u uvodnim predavanjima.

Osim o obrazovanju, na skupu će se raspravljati i o važnosti uvođenja inovacija radi postizanja konkurentne i održive poljoprivrede odnosno proizvodnje i opskrbe hranom.

Pozivamo Vas da se pridružite skupu, slanjem svojih radova/sažetaka ili sudjelovanjem u raspravi.

Rok za slanje radova je 20. listopada 2020., a sažetaka 5. studenog.

Odabrani radovi će biti objavljeni u časopisu Agroekonomica Croatica (indexiranom u CAB bazi), a sažeci u knjizi sažetaka sa skupa.

Detaljnije informacije o skupu i registracija moguća je preko sljedeće poveznice: https://haed.hr