Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Smotra Sveučilišta u Zagrebu 2020.

Datum održavanja: -

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, koja se već tradicionalno svake godine održava u studenome kako bi maturanti i svi zainteresirani dobili sve informacije o uvjetima upisa i studiranja, ove će se godine zbog epidemiološke situacije održati u digitalnom obliku pod motom: Klikni s faksom! od 19. do 21. do studenoga 2020. godine.

Svi sadržaji koje sastavnice pripremaju u okviru Smotre dostupni su na mrežnoj stranici: Smotra 2020.

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu službeno započinje u četvrtak 19. studenoga 2020. u 11.15 sati, a otvaranje možete pratiti na: https://youtu.be/gS57lj17sxY.

Program Smotre

Budućim studentima online će se obratiti rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Boras i ministar znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Radovan Fuchs. Virtualno otvaranje Smotre bit će popraćeno glazbenim programom studenata Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Predstavljanje Agronomskog fakulteta je u četvrtak, 19. studenoga 2020. u 13 sati.

Svi sadržaji ostat će dostupni za sve zainteresirane i nakon 21. studenoga 2020. na Smotr@ mrežnoj stranici te će biti središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih.

Pratite program virtualne Smotre Sveučilišta u Zagrebu na Smotr@ mrežnoj stranici te na društvenim mrežama:

Klikni s Agronomijom!