Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Jubilarna 95. obljetnica Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta

Datum održavanja:

Svečana sjednica Fakultetskog vijeća povodom 95. obljetnice Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, održat će se 26. rujna 2014. godine s početkom u 11 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin Zagreb.

Proslava 95 godina postojanja obilježit će se predstavljam rezultata rada te dodjelom priznanja, nagrada i zahvalnica studenticama i studentima, djelatnicama i djelatnicima Agronomskog fakulteta te institucijama i suradnicima izvan Fakulteta.

Od osnutka do danas, posvećeni smo svojoj temeljnoj misiji: omogućiti studentima postizanje najviših akademskih standarda i stjecanja kompetencija temeljenih na najnovijim znanstvenim spoznajama. Na taj način izravno doprinosimo razvoju gospodarstva, ruralnom i održivom razvitku, kao i cjelokupnom regionalnom razvoju. Kao najstarija obrazovna institucija iz područja poljoprivrede, posvećeni smo razvoju hrvatske znanosti i poljoprivrede, a naš Fakultet činimo kreativnim i  poticajnim mjestom za studiranje i rad.

Više informacija o povijesti i djelovanju možete pročitati ovdje

Pozivnica