Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Projekt Poslovnog dnevnika :: Hrvatska pamet Hrvatskoj

Datum održavanja:

Prezentacija :: Studentska tribina :: srijeda, 10. prosinca 2014. :: 14 sati :: dvorana VIB
 

Student si? Želiš sustavnu promjenu? Imaš ideju? Želiš zaraditi?

Hrvatska pamet Hrvatskoj natjecanje je studentskih razvojnih projekata koje ti omogućuje upravo to!

Cilj natjecanja jest prezentirati ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata pretočene u konkretne projekte vezane na pet osnovnih tematskih smjerova:

  1. Izvorno Hrvatsko
  2. Destinacija Hrvatska
  3. Održiva Hrvatska
  4. Poduzetna Hrvatska
  5. Inovativna Hrvatska

Poslovni dnevnik želi preuzeti ulogu inicijatora zajedničkog djelovanja svih segmenata društva, te potaknuti suradnju poslovne, akademske i političke javnosti na stvaranju uvjeta za ostanak mladih akademski obrazovanih ljudi u Hrvatskoj s jedne strane, ali i uključiti mlade, visokoobrazovane građane u proces promišljanja smjera budućeg razvoja Hrvatske.

Pet najboljih radova odabirom stručnog žirija - po jedan u svakom tematskom zadatku, bit će nagrađeno novčanim nagradama u iznosu od 21 tisuću kuna na potrošačkoj kartici!

Izaberi temu, osmisli projekt i zaradi!

Omogućili smo ti i opsežnu bazu edukativnih materijala na temu projektnog menadžmenta, prezentacijskih i prodajnih vještina, marketinga, financija, upravljanja vremenom, grupnog rada i poslovnog upravljanja, a na raspolaganju ćeš imati i stručnu komisiju koja će odgovarati na sva tvoja pitanja.

U projektu mogu sudjelovati studenti svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18 do 27 godina. Prijave mogu biti pojedinačne ili u grupama od najviše 3 studenta.

Od tebe očekujemo da produciraš pisani projektni zadatak, a posebno ćemo vrednovati originalnost ideje, te preciznost razrade plana njezine realizacije.

Ako se već vidiš s nagradom u ruci dođi na prezentaciju projekta Hrvatska pamet Hrvatskoj na kojoj ćeš saznati sve ostale detalje i iz prve ruke čuti kako najlakše zaraditi 21.000,00 kuna!

Prijave projekata počinju od 15. prosinca 2014. i traju do 30. travnja 2015, a više informacija i obrazac za prijavu potraži na www.poslovni.hr/hph.