Optimizacija temperature toplinske obrade mlijeka za proizvodnju ovčjeg jogurta

Naziv natječaja: Natječaj za financiranje istraživačke djelatnosti na Sveučilištu u Zagrebu

Izvor financiranja: Sveučilište u Zagrebu

Uloga AFZ: koordinator

Ukupna vrijednost: 36.000,00 HRK

Početak provedbe: 01.01.2017.

Završetak provedbe: 31.12.2017.

Voditelji

prof. dr. sc. Dubravka Samaržija
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Suradnici

dr. sc. Šimun Zamberlin
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

dr. sc. Jasminka Špoljarić
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

izv. prof. dr. sc. Iva Dolenčić Špehar
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

izv. prof. dr. sc. Nataša Mikulec
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

izv. prof. dr. sc. Milna Tudor Kalit
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

prof. dr. sc. Samir Kalit
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

prof. dr. sc. Neven Antunac
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.