Početak nastave u akademskoj godini 2021./2022. na prijediplomskim i diplomskim studijima na Agronomskom fakultetu

Nastava na Agronomskom fakultetu odvijat će se kontaktno u skladu s Odlukom RH o načinu izvođenja nastave u uvjetima bolesti COVID-19 i uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja .pdf, uz obveznu primjenu svih važećih epidemioloških mjera i uputa Stožera civilne zaštite RH i preporukama HZJZ-a.
Tijekom prisustvovanja predavanjima, seminarima i vježbama u prostorima Fakulteta obvezno je nošenje zaštitne maske.

Prijediplomski studij

  • Nastava za brucoše počinje svečanim prijmom 28. rujna
  • Tjedan brucoša :: od 28. rujna do 1. listopada
  • Predavanja za brucoše počinju 4. listopada
  • Nastava za studente viših godina prijediplomskog studija počinje 28. rujna

Diplomski studij

Nastava za studente diplomskih studija počinje 4. listopada prema rasporedu koji je objavljen na mrežnim stranicama Fakulteta.

Raspored predavanja za prijediplomske i diplomske studije

  • Svečani prijam studenata

    Svečani prijam studenata I. godine prijediplomskog studija

    Svečani prijam studenata prve godine prijediplomskog studija održat će se u utorak, 28.9.2021. u dvorani 6A prema sljedećem rasporedu:

    • 09.00 sati :: Agrarna ekonomika, Krajobrazna arhitektura
    • 10.00 sati :: Biljne znanosti, Poljoprivredna tehnika
    • 11.00 sati :: Animalne znanosti
    • 12.00 sati :: Agroekologija
    • 13.00 sati :: Hortikultura
    • 14.00 sati :: Fitomedicina, Ekološka poljoprivreda

    Svečani prijam održat će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Molimo uzvanike da nose zaštitnu masku.

    Više informacija na cpsk ( at ) agr.hr

  • Tjedan brucoša

    Tjedan brucoša

    Prvi tjedan akademske godine 2021./2022. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet odlučio je posvetiti 1. godini prijediplomskog studija, popularno zvanim brucošima. Tom prilikom Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje Agronomskog fakulteta organizira Tjedan brucoša, kojim im želi olakšati prijelaz iz srednjoškolskih u studentske klupe.

    Kako bi svaki student prve godine prijediplomskog studija dobio sve potrebne informacije za početak akademskog života i života na Agronomskom fakultetu prvi dan Tjedna brucoša rezerviran je za svečani prijam na kojemu će studenti upoznati čelništvo Fakulteta, voditelje studija, a omogućena im je i podrška studenata tutora – studenata s viših godina studija.

    U nastavku tjedna, 29. rujna brucoše ćemo kroz predavanje Akademski život upoznati s novom pojmovima u visokom obrazovanju kao što su ECTS bodovi, AAI identitet, kolokvij, njihovim pravima i obvezama. Zašto je važno voditi brigu o mentalnom zdravlju i biti fizički aktivan govorit će predstojnica Katedre za tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Studente ćemo upoznati i s uslugama Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu (Srca) koje će koristiti tijekom studiranja.

    Treći dan, 30. rujna studentima će se predstaviti Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje Agronomskog fakulteta (CPSK), koji im pruža podršku za vrijeme studiranja, prilikom planiranja i razvoja karijere te razvoja osobnih vještina. U sklopu Centra djeluje i savjetovalište za studente, a tu je stručna praksa kroz koju se nastoji povećati zapošljivost i olakšati uključivanje završenih studenata na tržište rada stjecanjem praktičnih vještina učenjem kroz rad. Studenti će imati priliku čuti kako se koristiti usluga Centralne Agronomske knjižnice (CAK) te o mogućnostima međunarodne razmjene.

    Jedna od specifičnosti studiranja na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu je što se studenti mogu uključiti u brojne izvannastavne aktivnosti koje se upisuju u dodatak diplomi. Tu su i studentske udruge i Studentski zbor. Više o njima studenti će imati priliku čuti zadnji dan Tjedna brucoša, 1. listopada.

    Gdje :: dvorana 6A
    Kada:

    • 08.00 sati :: Hortikultura, Krajobrazna arhitektura
    • 09.00 sati :: Animalne znanosti, Agrarna ekonomika
    • 10.00 sati :: Fitomedicina, Poljoprivredna tehnika, Ekološka poljoprivreda
    • 11.00 sati :: Agroekologija, Biljne znanosti

    Dodatno, svim brucošima je besplatno dostupan Vodič za brucoše.

Svima puno uspjeha u akademskoj godini 2021./2022.!

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.