Objavljen rad u „Ecological Economics“

Djelatnica Zavoda za marketing u poljoprivredi doc. dr. sc. Marina Tomić Maksan u suradnji s kolegama iz nekoliko stranih institucija objavila je rad u uglednom znanstvenom časopisu „Ecological Economics“ (Q1; petogodišnji IF: 6.233).

Bellassen, V., Drut, M., Hilal, M., Bodini, A., Donati, M., Duboys de Labarre, M., Filipovic, J., Gauvrit, L., Gil, J. M., Hoang, V., Malak-Rawlikowska, A., Konstadinos, M., Monier-Dilhan, S., Muller, P., Napasintuwong, O., Peerlings, J., Pomeon, T., Tomić Maksan, M., Torok, A., Veneziani, M., Vittersø, G., Arfini, F. (2022). The economic, environmental and social performance of European certified food. Ecological Economics 191, 107244

Rad je dostupan na poveznici: https://authors.elsevier.com/c/1dsdX3Hb~0SpGT

Rad je između ostalih rezultat aktivnosti na projektu STRENGTH2FOOD.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.