Objavljen rad u „Ecological Economics“
Djelatnica Zavoda za marketing u poljoprivredi doc. dr. sc. Marina Tomić Maksan u suradnji s kolegama iz nekoliko stranih institucija objavila je rad u uglednom znanstvenom časopisu „Ecological Economics“ (Q1; petogodišnji IF: 6.233).
Bellassen, V., Drut, M., Hilal, M., Bodini, A., Donati, M., Duboys de Labarre, M., Filipovic, J., Gauvrit, L., Gil, J. M., Hoang, V., Malak-Rawlikowska, A., Konstadinos, M., Monier-Dilhan, S., Muller, P., Napasintuwong, O., Peerlings, J., Pomeon, T., Tomić Maksan, M., Torok, A., Veneziani, M., Vittersø, G., Arfini, F. (2022). The economic, environmental and social performance of European certified food. Ecological Economics 191, 107244
Rad je dostupan na poveznici: https://authors.elsevier.com/c/1dsdX3Hb~0SpGT
Rad je između ostalih rezultat aktivnosti na projektu STRENGTH2FOOD.