Natječaj :: stručna praksa u Francuskoj kooperaciji Axereal

Axereal je vodeća Poljoprivredno-prehrambena kooperacija prisutna u Francuskoj i u svijetu, specijalizirana za otkup žitarica i za preradu žitarica namijenjenih tržištu slada, mlinarstva i stočne hrane.

Axereal Grupa traži zainteresiranog i motiviranog studenta zadnje godine diplomskog studija Agrobiznis i  ruralni razvitak, Biljne znanosti ili Fitomedicina koji bi u apsolventskoj godini 2022./23. u sklopu Erasmus+ programa realizirao mobilnost u trajanju od 12 mjeseci u svrhu stručne prakse i istraživanja za diplomski rad. Temu diplomskog rada predložit će Axereal a ista mora biti odobrena od strane mentora na Agronomskom fakultetu. Nakon uspješno obranjene teme diplomskog rada, Axereal nudi mogućnost zaposlenja.

Financiranje:

  • Axereal financira troškove smještaja i osigurava studentu prijevozno sredstvo u Francuskoj
  • Axereal osigurava stipendiju od 500 EUR mjesečno
  • Apliciranjem na Natječaj za Erasmus+ stručnu praksu student se prijavljuje za dodatno mjesečno financiranje od strane Erasmus+ programa. Visina stipendije ovisit će o iznosu koji će biti propisan Natječajem. Nakon što Axereal odabere kandidata, Ured za međunarodne odnose Agronomskog fakulteta pomoći će studentu oko prijave na Natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2022./23.

Prijava:

  1. Prijepis ocjena prijediplomskog i diplomskog studija na engleskom jeziku ovjeren u studentskoj službi;
  2. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 400 riječi)
  3. Potvrda o znanju engleskog jezika (minimalno B2 stupanj);
  4. Pismo preporuke sveučilišnog profesora matične institucije na engleskom jeziku;
  5. Životopis na engleskom jeziku (na Europass CV obrascu: https://europa.eu/europass/hr/create-europass-cv )
Prijave se dostavljaju u UMO, V. paviljon, 3. kat, soba 78. Prijave s nepotpunom dokumentacijom neće biti razmatrane.

Rok za prijavu: 8. travanj 2022. godine

Odabir kandidata i rezultati natječaja:

Rangiranje studenata izvršit će se prema prosjeku ocjena, motivacijskom pismu, pismu preporuke te znanju engleskog jezika.
Rezultati natječaja bit će objavljeni u vrlo kratkom roku nakon zatvaranja natječaja te će najbolji kandidati biti pozvani na intervju koji će se održati na engleskom jeziku.

Dodatne informacije: UMO, telefon: 01 239 3611, e-mail: umo@agr.hr

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.