Objavljen rad u časopisu „LWT – Food Science and Technology”

Djelatnici Zavoda za mljekarstvo izv.prof.dr.sc. Milna Tudor Kalit, dr.sc. Šimun Zamberlin, prof.dr.sc. Samir Kalit u suradnji sa kolegama iz domaćih institucija objavili su rad u časopisu LWT – Food Science and Technology (Q1, IF: 4,952).

Ante Rako, Milna Tudor Kalit, Zorica Rako, Šimun Zamberlin, Samir Kalit (2022). Contribution of salt content to the ripening process of Croatian hard sheep milk cheese (Brač cheese). LWT – Food Science and Technology 162 (1): 113506. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113506 

Rad je dostupan na poveznici: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113506 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.