Objavljen rad u časopisu „Foods”

Djelatnici Zavoda za melioracije prof. dr. sc. Davor Romić i izv. prof. dr. sc. Monika Zovko sa suradnicima iz Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša objavili su rad u časopisu „Foods” (q1, IF 5.561) dostupan na poveznici ispod.

Jukić Špika, M., Romić, D., Žanetić, M., Zovko, M., Klepo, T., Strikić, F., Perica, S. 2022. Irrigation of Young Olives Grown on Reclaimed Karst Soil Increases Fruit Size, Weight and Oil Yield and Balances the Sensory Oil Profile. Foods 11, no. 18: 2923.

Više na: https://doi.org/10.3390/foods11182923 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.