Poziv na Forum projekta „Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja (ref.br. KK.05.1.1.02.0011)“ - DELTASAL

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet zajedno s partnerskim institucijama (Institut Ruđer Bošković, Hrvatski geološki institut, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva te Sveučilište u Zagrebu Građevinski fakultet) u sklopu Projekta “Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja” – DELTASAL KK.05.1.1.02.0011, organizira Forum u svrhu promidžbe i objave dostignuća projekta dionicima i široj javnosti.

Forum će se održati 20. prosinca 2022. u Velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta (VI. paviljon, prizemlje) s početkom u 12 sati.

Projekt “Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja” KK.05.1.1.02.0011 sufinanciran je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sudjelovanje na Forumu otvoreno je za sve zainteresirane dionike, a više informacija o događanju možete pronaći u  Pozivu.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.