Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2022./2023.

redovitim studentima sveučilišnih prijediplomskih, sveučilišnih integriranih prijediplomskih i diplomskih, sveučilišnih diplomskih te stručnih prijediplomskih i stručnih diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za ak.god. 2022./2023.

Prijave na Natječaj počinju 15. veljače i traju do 10. ožujka 2023. godine.

Obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr/stipendije 

Za sva dodatna pitanja studenti se mogu obratiti na e-mail adresu: stipendije@unizg.hr  ili na tel. 01/4564-271 i 01/4698-112.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.