Otvorene su prijave za startup edukaciju znanstvenih timova u sklopu programa Nuqleus

Program Nuqleus pod organizacijom FER-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla otvorio je prijave za znanstvene timove koji žele ispitati tržišni potencijal rezultata svojih istraživanja.

Program Nuqleusa sastoji se od tromjesečne startup edukacije u sklopu koje timovi prolaze tjedne radionice s iskusnim mentorima  s ciljem pripreme za izlaganje svog projekta pred investicijskim odborom na demo danu koji će se održati početkom srpnja. Timovi će imati priliku učiti o istraživanju tržišta, poslovnom razvoju, prototipiranju, zaštiti intelektualnog vlasništva, prikupljanju investicije, storytellingu i drugim temama relevantnim za razvoj startupa u najranijoj fazi. Fokus ove godine bit će i prijava na natječaj “Start-up/spin off poduzeća mladih istraživača “ kroz koji startupi mogu dobiti do 200.000 eura za razvoj svog projekta. Najbolji timovi i projekti će nastaviti rad u sljedećoj fazi fokusiranoj na poslovni razvoj, razvoj proizvoda i pronalazak investicija.

Prijave su otvorene do nedjelje 12.3.2023. i možete ih pronaći na sljedećem linku 

Za sudjelovanje u ovoj fazi programa bit će odabrano do 12 timova koji na temelju svojih znanstvenih projekata žele pokrenuti inovativne startupe.

Više informacija o tome kakvi se timovi i projekti traže, kako izgleda program i tko vas sve očekuje u programu pronađite na linku .

Sve upite možete poslati na info@nuqleus.io.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.