Što nakon diplome?
diplomski studij Proizvodnja i prerada mlijeka

Završetkom studija Proizvodnja i prerada mlijeka studenti imaju razinu znanja i vještina iz područja mljekarstva nužnih za: rad na poslovima rukovođenja u proizvodnom pogonu ili kontrolnim laboratorijima, odnosno tijelima državnog sustava kontrole hrane; vođenje proizvodnje mlijeka na farmi i prerade sirovog mlijeka u mliječne proizvode; organizaciju i planiranje proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda u industrijskim uvjetima; samozapošljavanje; poslove stručnog suradnika u poljoprivrednim savjetodavnim službama, istraživačkim ustanovama, tijelima državne poljoprivredne uprave i cjeloživotno obrazovanje i/ili nastavak školovanja na trećoj razini studija.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.