Objavljen rad u časopisu „Foods”

Skupina autora sa Zavoda za hranidbu životinja, Zavoda za specijalno stočarstvo, Zavoda za oplemenjivanje bilja, genetiku i biometriku te Zavoda za sjemenarstvo objavila je rad u časopisu Foods (IF: 4.092).

Kljak, K.; Carović-Stanko, K.; Kos, I.; Janječić, Z.; Kiš, G.;Duvnjak, M.; Safner, T.; Bedeković, D. Plant Carotenoids as Pigment Sources in Laying Hen Diets: Effect on Yolk Color, Carotenoid Content, Oxidative Stability and Sensory Properties of Eggs. Foods 2021, 10, 721. https:// doi.org/10.3390/foods10040721

Poveznica: https://www.mdpi.com/2304-8158/10/4/721

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.