Izložba :: Krajobrazna arhitektica Branka Aničić

Dragi kolegice i kolege,

čast nam je pozvati Vas da razgledate izložbu Krajobrazne arhitektice Branke Aničić koja je postavljena u prostoru Gliptoteke HAZU (dvorana IV), Medvedgradska 2 u Zagrebu kao dio izmještenih aktivnosti Muzeja, uzrokovanih posljedicama nedavnih potresa u Zagrebu. Izložba je realizirana radovima iz arhiva Zavoda za ukrasno bilje, krajobraznu arhitekturu i vrtnu umjetnosti, te iz arhive autorice kao zajednički projekt Hrvatskog muzeja arhitekture HAZU i studija Krajobrazna arhitektura Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Izložba se može razgledati od 7. do 28. travnja 2021. godine, radnim danom od utorka do petka u vremenu od 11 do 19 sati, te 17. i 18. travnja (subota i nedjelja) u vremenu od 10 do 14 sati. Zbog sigurnosti i očuvanja zdravlja, neće biti formalnog otvorenja. Posjet izložbi moguć je uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera. Obavezna je uporaba maske za lice ili medicinske maske, uz pridržavanje uputa o dozvoljenom broju posjetitelja u izložbenom prostoru.

 Deplijan izložbe

Radujemo se Vašem dolasku!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.