Ispiši

Biološko tehnološki principi konzerviranja voluminozne krme (246719)

Nositelj predmeta

Opis predmeta

Vrsta predmeta

  • Poslijediplomski studij / Specijalistički studij / Stočarstvo (Izborni predmet, 2. semestar, 1. godina)

ECTS: 3.00

Sati nastave: 15
Predavanja: 8
Auditorne vježbe: 5
Seminar: 2

Ocjenjivanje

Dovoljan (2):
Dobar (3):
Vrlo dobar (4):
Izvrstan (5):

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.