Povrćarstvo, aromatično, ljekovito i ukrasno bilje (120.00 ECTS)
Akademski naziv
Magistar/magistra inženjer/inženjerka mediteranske poljoprivrede
(mag. ing. agr.)
1. semestar, 1. godina | |||
---|---|---|---|
ECTS | Obvezni predmet => Broj ECTS bodova koje je potrebno odabrati: 39.00 |
@ | Sati nastave |
3.00 | Uzgoj ukrasnih mediteranskih vrsta (228256) Židovec, V. |
30 (24+0+6) |
|
4.00 | Suvremena proizvodnja povrća (228250) Fabek Uher, S. |
R1 | 40 (34+0+6) |
4.00 | Tehnologija proizvodnje grožđa (228248) Marković, Z. |
40 (38+0+2) |
|
2.00 | Voćarstvo Mediterana (228249) Skendrović Babojelić, M. |
R2 | 20 (20+0+0) |
3.00 | Eksperimentalni dizajn (228261) Gunjača, J. |
30 (15+11+4) |
|
3.00 | Mikroekonomika mediteranske poljoprivrede (228262) Očić, V. |
30 (30+0+0) |
|
3.00 | Tehnologija proizvodnje bijelih, ružičastih i crnih vina (228257) Jeromel, A. |
R1 | 30 (30+0+0) |
3.00 | Tehnologija uzgoja i čuvanja plodova voćnih vrsta na mediteranskom području (228260) Fruk, G. |
R2 | 30 (30+0+0) |
4.00 | Uzgoj povrća u zaštićenim prostorima (228259) Benko, B. |
40 (30+6+4) |
|
4.00 | Primjena suvremenih tehnika u uzgoju aromatičnog i ljekovitog bilja (228251) Radman, S. |
R1 | 40 (27+0+13) |
3.00 | Povrće u agroekološkim uvjetima Mediterana (228255) Toth, N. |
R1 | 30 (16+6+8) |
4.00 | Dorada i prerada mediteranskih povrtnih i aromatično-ljekovitih vrsta (228265) Dobričević, N. |
R1 | 40 (40+0+0) |
2. semestar, 1. godina | |||
---|---|---|---|
ECTS | Obvezni predmet => Broj ECTS bodova koje je potrebno odabrati: 22.00 |
@ | Sati nastave |
6.00 | Praktične i laboratorijske vježbe - Povrćarstvo (228300) Benko, B. |
60 (0+60+0) |
|
6.00 | Praktične i laboratorijske vježbe - Aromatično, ljekovito i ukrasno bilje (228302) Radman, S. |
R1 | 60 (0+60+0) |
4.00 | Praktične i laboratorijske vježbe - Vinogradarstvo, vinarstvo i voćarstvo (228304) Maletić, E. |
40 (0+40+0) |
|
3.00 | Uzgoj gljiva (228298) Zjalić, S. |
30 (25+5+0) |
|
3.00 | Zaštita povrća, aromatičnog, ljekovitog i ukrasnog bilja mediteranskog podneblja (228297) Kos, T. |
R2 | 30 (20+0+10) |
3. semestar, 2. godina | |||
---|---|---|---|
ECTS | Obvezni predmet => Broj ECTS bodova koje je potrebno odabrati: 20.00 |
@ | Sati nastave |
3.00 | Očuvanje i korištenje biljnih genetskih izvora mediteranskog područja u oplemenjivanju bilja (228305) Bolarić, S. |
30 (25+5+0) |
|
3.00 | Održivi razvoj mediteranske poljoprivrede (228310) Mikuš, O. |
30 (30+0+0) |
|
4.00 | Okolišni uvjeti za poljoprivrednu proizvodnju na Mediteranu (228311) Šikić, Z.; Finka, A.; Rubinić, V. |
45 (35+10+0) |
|
4.00 | Prerada mesa i mlijeka (228309) Kaić, A. |
R1 | 40 (26+8+6) |
2.00 | Stručni projekt (228312) |
20 (0+0+20) |
|
4.00 | Mediteransko stočarstvo (228307) Kasap, A.; Šarić, T. |
R1 | 40 (24+13+3) |
ECTS | Izborni predmet => Broj ECTS bodova koje je potrebno odabrati: 25.00 |
@ | Sati nastave |
3.00 | Biologija stresa (228316) Finka, A. |
30 (15+0+15) |
|
3.00 | Funkcionalna vrijednost mediteranskih sirovina i proizvoda (228323) Šic Žlabur, J. |
30 (26+0+4) |
|
3.00 | Marketing izvornih proizvoda mediteranske poljoprivrede (228320) Mesić, Ž. |
30 (30+0+0) |
|
3.00 | Poduzetnički projekti u mediteranskoj poljoprivredi (228322) Šakić Bobić, B. |
30 (30+0+0) |
|
3.00 | Poljoprivreda u zaštićenim područjima prirode (228324) Šikić, Z. |
30 (20+5+5) |
|
3.00 | Samonikle i ukrasne voćne vrste mediteranskog područja (228328) Duralija, B. |
30 (18+10+2) |
|
3.00 | Sigurnost hrane (228319) Matek Sarić, M.; Zjalić, S. |
30 (30+0+0) |
|
3.00 | Suptropsko voćarstvo (228314) Benčić, Đ. |
30 (20+6+4) |
|
3.00 | Tehnologija oprašivanja (228315) Filipi, J. |
30 (20+10+0) |
|
2.00 | Tehnologija proizvodnje pjenušavih i desertnih vina (228317) Jagatić Korenika, A. |
20 (14+6+0) |
|
2.00 | Tehnologija proizvodnje rakija od grožđa i drugog voća (228321) Mihaljević Žulj, M. |
20 (16+4+0) |
|
3.00 | Uvod u GIS (228325) Šiljeg, A. |
30 (15+15+0) |
|
3.00 | Ekološka poljoprivreda na mediteranskom području (228318) Kisić, I. |
30 (15+10+5) |
|
2.00 | Koštičavo voće (228326) Batelja Lodeta, K. |
R1 | 20 (14+4+2) |
4. semestar, 2. godina | |||
---|---|---|---|
ECTS | Obvezni predmet => Broj ECTS bodova koje je potrebno odabrati: 14.00 |
@ | Sati nastave |
12.00 | Diplomski rad - Mediteranska poljoprivreda (228330) |
(0+0+120) |
|
2.00 | Stručna praksa - Mediteranska poljoprivreda (228329) |
(0+0+20) |