Student Marko Džin osvojio brončanu medalju u kickboxingu

Marko Džin je kao član Hrvatske kickboxing reprezentacije nastupio na WAKO Svjetskom prvenstvu za seniore u portugalskoj Albufeiri te osvojio brončanu medalju u disciplini point fight -89 kg. Pod iskusnim i stručnim vodstvom njegovog trenera profesora Edija Viškovića ovo je prva hrvatska seniorska svjetska medalja u ovoj disciplini i težinskoj kategoriji.

Marko je na svom prvom seniorskom Svjetskom prvenstvu zasluženo osvojio broncu izgubivši u polufinalu od talijanskog borca Riccarda Albanesea, kasnije svjetskog prvaka. Za ovaj se uspjeh Marko posljednju godinu intenzivno pripremao u Budimpešti i Csongradu u Mađarskoj te u Zagrebu i Puli.

Fotogalerija

Student Marko Džin osvojio brončanu medalju u kickboxingu Student Marko Džin osvojio brončanu medalju u kickboxingu Student Marko Džin osvojio brončanu medalju u kickboxingu Student Marko Džin osvojio brončanu medalju u kickboxingu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.