Sveučilišni dan kvalitete

U četvrtak, 30. studenog 2023. godine na 7. Sveučilišnom danu kvalitete, kao inspirirajući primjer dobre prakse, izv. prof. dr. sc. Jana Šic Žlabur je prezentirala: „Program cjeloživotnog obrazovanja kao rezultat međunarodnog projekta.“ Istaknula je da Agronomski fakultet sudjeluje aktivno u nizu znanstveno-istraživačkih i nastavnih projekata iz programa financiranih iz Horizon 2020, Horizon Europa, LIFE i ERASMUS+ programa.

Od 2021. godine, prema evidenciji Ureda za međunarodnu suradnju Agronomskog fakulteta, u provedbi je više od 20 projekata u kojima Fakultet surađuje s 277 međunarodnih partnera. U atraktivnoj i zanimljivoj prezentaciji predstavljeni su kratki programi i radionice tri projekta iz područja gospodarenja otpadom od hrane, digitalnih platformi namijenjenih e-učenju i učenju na daljinu te obrazovanju trenera i edukatora koji rade s odraslim osobama s intelektualnim teškoćama.

Na 7. Sveučilišnom danu kvalitete „Umrežavanjem do kvalitete: Sinergija za izvrsnost Sveučilišta u Zagrebu sudjelovale su prof. dr. sc. Sandra Voća i prof. dr. sc. Romana Caput-Jogunica.

Fotogalerija

Sveučilišni dan kvalitete Sveučilišni dan kvalitete Sveučilišni dan kvalitete Sveučilišni dan kvalitete

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.