Održan 8. AgroAdvent

U četvrtak, 15. prosinca 2023. održan je 8. po redu AgroAdvent na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu. U auli VI. paviljona Agronomskog fakulteta bilo je živopisno i puno veselja dok su studenti, u suradnji s Klubom studenata Agronomskog fakulteta (KSA), Studentskim zborom Agronomskog fakulteta, udrugom IAAS Hrvatska, AMAC Alumni FAZ te Udrugom poslijediplomskih studenata Agronomskog fakulteta (UPSAF) predstavili kreativni dio svojih aktivnosti i prezentirali svoje proizvode.    

AgroAdvent, koji je već postao tradicionalni Božićni sajam, okupio je studente, asistente i profesore s ciljem predstavljanja i promocije proizvoda s njihovih poljoprivrednih gospodarstava. Također, predstavile su se i izvannastavne aktivnosti koje djeluju u sklopu Agronomskog fakulteta. Sajam je studentima pružio priliku da podijele plodove svog marljivog rada, ali i da pokažu kako teoriju pretvaraju u praksu.

Ovogodišnji AgroAdvent imao je i humanitarni karakter te su se sva novčana sredstva prikupljala za udrugu „Crveni nosovi“ kako bi potrebitima i ovog Božića izmamili osmijeh na lica.

Svi sudionici, uključujući organizatore, izlagače i goste, pridonijeli su stvaranju tople i srdačne atmosfere u predblagdanskom duhu.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pomogli da AgroAdvent i ove godine postigne veliki uspjeh, a posebno studentima Agronomskog fakulteta. Veselimo se budućim izdanjima i novim prilikama za zajedničko druženje i pomaganje.

Fotogalerija

Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent Održan 8. AgroAdvent

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.