Natječaj Hrvatskog društva biljne zaštite za studente diplomskog studija Fitomedicina

Hrvatsko društvo biljne zaštite raspisalo je 2 natječaja:

  1. NATJEČAJ ZA USPJEH TIJEKOM STUDIJA za studente druge godine DIPLOMSKOG studija (https://hdbz.hr/wp-content/uploads/2023/12/Natjecaj-za-uspjeh-tijekom-studija-2024.pdf ) i
  2. NATJEČAJ za  Nagradu „MILAN MACELJSKI“  (https://hdbz.hr/wp-content/uploads/2023/12/Natjecaj-Milan-Maceljski-za-2024.pdf )
Rok za prijavu na Natječaj je 15. siječnja 2024. Nagrada „Milan Maceljski” (1 student/ica) i Nagrada za uspjeh tijekom studiranja (3 studenta/ce) dodijeliti će se na 66. Seminaru biljne zaštite koji će se održati od 6. - 9. veljače 2024. u Opatiji.

Nagrade se dodjeljuju sukladno kriterijima vrednovanja dostupnim u objavljenim natječajima.

Natječaji su dostupni na web stranici Hrvatskog društva biljne zaštite https://hdbz.hr/ 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.