ERASMUSiraj se! Poziv studentima na informativno predavanje o prijavama za Erasmus+ studijski boravak

Pozivamo sve studente koji su zainteresirani za informacije o mogućnostima razmjene u okviru natječaja Erasmus+ studijski boravak na predavanje koje će održati stručnjaci iz Erasmus Student Network (ESN) Zagreb u Velikoj vijećnici Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta 23. siječnja 2024. u 12 sati.

Događaj je namijenjen studentima koji su zainteresirani za program razmjene u drugoj državi kako bi stekli nova iskustva i proširili svoja znanja. Edukatori iz ESN Zagreb će tako provesti studente kroz cjelokupan proces prijave, uključujući pravila pisanja životopisa, motivacijskih pisama i dodatnim opcijama prijave na mobilnost.

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.