Novi uspjeh studenta Marka Džina

Student Agronomskog fakulteta, Marko Džin nastupio je na međunarodnom turniru u Kickboxingu „Top Ten Bulgaria European Cup 2024“ koji se održao od 20. do 21.04.2024. godine u bugarskom gradu Plovdivu. Na Europskom kupu nastupili su borci iz 21 zemlje (Europa, Azija, Sjeverna Amerika), iz 110 timova s ukupno 804 natjecatelja.

Marko je nastupao u seniorskoj konkurenciji u disciplini point fight, u tri kategorije:

  • - 89 kg / osvojivši treće mjesto
  • - 94 kg /osvojivši drugo mjesto 

Osim ovih iznimnih rezultata u posljednjih mjesec dana Marko je nastupio na Svjetskom kupu „Italia Open 2024“ u Jesolu i osvojio 3.mjesto u point fightu -94 kg, zatim je na Europskom kupu u Sarajevu nastupio u dvije kategorije te u -89 kg osvojio 3.mjesto dok se u -94 kg uspeo stepenicu više i osvojio 2.mjesto.

Iza našeg studenta su sjajni rezultati obzirom da se bori u seniorskoj konkurenciji. To se može postići samo predanim radom. Čestitamo Marku na njegovim uspjesima ali i njegovo klubu i timu koji s njim radi.

Bravo Marko! Samo naprijed.

Fotogalerija

Novi uspjeh studenta Marka Džina Novi uspjeh studenta Marka Džina

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.