ICA-Edu webinar: Curriculum development of a One Health Module

Prvi ICA-EDU webinar u 2024. godini usredotočit će se na dizajn, razvoj i provedbu kurikuluma za certifikat "One Health & Water": studiju slučaja za napredak interdisciplinarnosti u edukaciji, prvenstveno jer pristupi obrazovanju One Health-a rapidno i značajno evoluiraju. Ovaj webinar služi kao uvod u certifikacijski program „One Health and Water“, koji koordiniraju tri različite škole u Francuskoj.

Webinar će se održati u četvrtak, 16. svibnja, od 13:00 do 14:00 sati.

Webinar će voditi Alessia Lefébure, s L'Institut Agro Rennes Angers, Francuska. Njezin životopis možete pronaći putem poveznice .

Registracija na webinar 

Također, jedna sesija ICA Rectors and Deans Foruma u listopadu 2023. usredotočila se na izazove strateškog upravljanja za sveučilišta iz područja Life Science trojstva One Health-a, više informacija dostupno je putem poveznice . Nekoliko prezentacija fokusiralo se na potrebu razvoja kurikuluma koji će adresirati intrinzičnu povezanost između zdravlja ljudi, životinja, biljaka i njihove zajedničke okoline te je ovaj webinar je nastavak prezentacije koju je Alessia Lefébure održala na Forumu.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.