Primjena različitih tehnoloških postupaka u proizvodnji Pjenušavog vina od sorte Grk bijeli

Naziv natječaja: Suradnja s gospodarstvom

Izvor financiranja: Naručitelj projekta

Uloga AFZ: koordinator

Ukupna vrijednost: 50.000,00 HRK

Financirani iznos: 50.000,00 HRK

Početak provedbe: 10.10.2018.

Završetak provedbe: 31.12.2021.

Voditelji

prof. dr. sc. Bernard Kozina
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Suradnici

prof. dr. sc. Ana Jeromel
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

izv. prof. dr. sc. Ana-Marija Jagatić Korenika
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.