Studenti tutori

Briga za novu generaciju studenata vrlo je važna stavka unapređenja kvalitete studiranja. S tim ciljem omogućena je podrška studentima u studiranju sustavom tutorstva. Riječ je o altruističnoj grupi studenata viših godina koji na dobrovoljnoj bazi odvajaju dio svog slobodnog vremena kako bi novim generacijama studenata olakšali snalaženje u akademskoj zajednici.  Svakom brucošu na početku akademske godine dodjeljuje se tutor od kojeg može dobiti sve potrebne informacije i savjete za pravi početak, od informacija o kolegijima, bolonjskom procesu, gradskom prijevozu te sve ostale informacije o studentskom načinu života. Cilj aktivnosti je da studenti viših godina budu podrška novim kolegama u što boljoj prilagodbi  studiranju i studentskom životu. Svrha rada studenata tutora je unaprijediti komunikaciju te stvoriti povjerenje i poštivanje između studenata i djelatnika Fakulteta, kao i između samih studenata, a s ciljem poboljšanja kvalitete studiranja na Fakultetu.

Aktivnost omogućuje studentima tutorima da svojim savjetima pomognu drugima, da razviju svoje komunikacijske  i organizacijske vještine, upoznaju nove prijatelje kao i priliku za stjecanje odgovornosti za druge. Aktivnost je započela u akademskoj godini 2014./2015., a do sada se u sustav tutorstva uključilo više od 250 studenata sa svih studija.

Kontakt osoba:

Marija Biondić Pavlić, mag. educ. soc. / phil.
Koordinator studenata tutora
 cpsk ( at ) agr.hr    +385 1 239 3697

Marko Radeljić, mag. hist.
Koordinator studenata tutora
 cpsk ( at ) agr.hr    +385 1 239 3697

Dragi brucoši, slobodno kontaktirajte tutore koliko god možete, pitajte ih, tražite savjete, sugestije ili se informirajte.

 

Studenti tutori Studenti tutori Studenti tutori Studenti tutori Studenti tutori Studenti tutori Studenti tutori

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.