Gospodarski savjet

Na temelju članka 17. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta (pročišćeni tekst) i Odluke o tehničkoj ispravci, dekanica Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta (dalje: Fakultet) donosi sljedeću

Odluku
o osnivanju Gospodarskog savjeta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta

l.
Radi zajedničkog interesa unaprjeđenja rada i suradnje Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta i sljedećih poduzetnika: Agrokor d.d. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, Agroproteinka d.o.o, sa sjedištem u Sesvetskom Kraljevcu, Strojarska cesta 11, Cromaris d.d., sa sjedištem u Zadru, Gaženička cesta 4/b, Chromos Agro d.d, sa sjedištem u Zagrebu, Radnička cesta 173n, Hrvatske vode, pravna osoba za upravljanje vodama, sa sjedištem u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 220, Kutjevo d.d., sa sjedištem u Kutjevu, Kralja Tomislava 1 i Osatina Grupa d.o.o., sa sjedištem u Semeljcima, Kralja Tomislava 91, osniva se Gospodarski savjet Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.
ll.
Članice Gospodarskog savjeta sklopit će Sporazum o osnivanju Gospodarskog savjeta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta i donijeti Poslovnik o radu Gospodarskog savjeta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.
llI.
Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

Odluku o osnivanju Gospodarskog savjeta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.