Upisi

Kako upisati studij?

Preddiplomski studiji upisuju se preko portala www.postani-student.hr gdje uvijek možete pronaći aktualne informacije o upisnim kvotama i uvjetima upisa. Za upis na studijske programe boduju se ocjene iz srednje škole, rezultati na ispitima državne mature i dodatna postignuća.

Za upis na diplomske studije svake godine se raspisuje natječaj koji bude objavljen na mrežnim stranicama fakulteta i stranicama Sveučilišta u Zagrebu. U natječaju se nalaze sve informacije o uvjetima upisa i upisnim kvotama. Da biste upisali željeni diplomski studij ne morate nužno imati završeni preddiplomski studij na Agronomskom fakultetu koji mu prethodi ‒ dovoljan je srodni studij s nekoga drugog fakulteta ili sveučilišta. No, u tom slučaju možete očekivati da postoji mogućnost da dobijete neke razlikovne kolegije koje trebate položiti, a koji su nužni za kvalitetno praćenje ostale nastave. Za sve ostale informacije možete se obratiti Studentskoj referadi.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.