Zavod za povrćarstvo

Nastavna djelatnost

Nastavna djelatnost

Značajan doprinos kvaliteti nastave daju praktične vježbe u manjim grupama studenata koje se odvijaju u praktikumu i na pokušalištu Zavoda, na kojem se obavlja i dio obvezne stručne prakse

Znanstvena i stručna djelatnost Zavoda

Znanstvena i stručna djelatnost Zavoda

Početkom novoga stoljeća započela su istraživanja hidroponskog uzgoja plodovitog i lisnatog povrća. Provedena su istraživanja o tehnologiji uzgoja, kvaliteti i prinosu mediteranskih vrsta aromatičnog i ljekovitog bilja.

Povijest Zavoda

Povijest Zavoda

Povijest Zavoda za povrćarstvo počinje 1937. godine kada je utemeljen Zavod za vrtlarstvo, pa se ta godina ujedno može smatrati početkom sustavnog razvoja nastave, struke i znanosti iz povrćarstva.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.