Usluge i proizvodi

Agronomski fakultet pruža usluge izrade: razvojnih studija za unapređenje poljoprivrede u županijama, preporuke za zaštitu i sanaciju tala i voda, pedoloških karata i melioracijskih studija. 
U kontaktu s Hrvatskim zavodom za poljoprivrednu savjetodavnu službu i Ministarstvom poljoprivrede i šumarstva Republike Hrvatske izrađuje se projektna dokumentacija za podizanje trajnih nasada te izgradnju podruma, stočnih farmi, doradbenih kapaciteta u sjemenarstvu i rasadničarstvu, preradbenih mljekarskih pogona, opremanje gospodarstava mehanizacijom i sl. 

Na površinama pokušališta Maksimir i Jazbina proizvodi se visoko kvalitetno sjeme i sadni materijal. Suvremena laboratorijska oprema omogućuje provođenje različitih kemijskih, fizikalnih, mikrobioloških, morfometrijskih i molekularnih analiza različitih supstrata. 
U sastavu fakulteta već sedamdeset godina djeluje i Vinogradarsko–vinarsko pokušalište "Jazbina". Smješteno u neposrednoj blizini Fakulteta, ponajprije je mjesto znanstveno-istraživačkog rada i edukacije studenata u području vinogradarstva i vinarstva.

Od proizvoda koje Agronomski fakultet nudi važno je istaknuti: Vina Jazbina, sjeme i sadni materijal te Biofixin-S koji se koristi za bakterizaciju sjemena leguminoza.
 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.