Karijerno savjetovanje

Što nakon diplome?

Što nakon diplome?

Rad u području poljoprivrede je zanimljiv i raznovrstan, ovisno o području rada i specifičnostima usmjerenja, a mi smo sigurni kako ćete stečena teorijska znanja na Fakultetu moći primijeniti u praksi.

Karijerno savjetovanje

Karijerno savjetovanje

Kraj studija je tu i pitaš se što sada? Ne brini, Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje je tu da te pripremit za tržište rada.

Dani karijera

Dani karijera

Kako bi povezali akademski i poslovni svijet studentima se predstavljaju renomirana poduzeća i obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz raznih područja agronomije.

Perspektiva agronoma na tržištu rada

Perspektiva agronoma na tržištu rada

Kakva je perspektiva agronoma na tržištu rada i aktualno stanje, s kojim izazovima se agronomi susreću prilikom zapošljavanja i koja je uloga karijernih centara prilikom pripreme studenata za tržište rada?

Karijerne priče

Karijerne priče

Gdje su i što rade studenti koji su završili Agronomski fakultet? Pročitajte njihove karijerne priče i inspirirajte se ...

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.