Karijerno savjetovanje

Karijerno savjetovanje

Karijerno savjetovanje

Kraj studija je tu i pitaš se što sada? Ne brini, Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje je tu da te pripremit za tržište rada.

Dani karijera

Dani karijera

Kako bi povezali akademski i poslovni svijet studentima se predstavljaju renomirana poduzeća i obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz raznih područja agronomije.

Predstavi se kroz životopis

Predstavi se kroz životopis

Misliš da znaš kako napisati životopis? Razmisli još jednom! Brojna istraživanja su pokazala kako čitanje životopisa traje od 6 do 10 sekundi. Iz tog razloga u životopisu mjesta pogreškama nema.

Perspektiva agronoma na tržištu rada

Perspektiva agronoma na tržištu rada

Kakva je perspektiva agronoma na tržištu rada i aktualno stanje, s kojim izazovima se agronomi susreću prilikom zapošljavanja i koja je uloga karijernih centara prilikom pripreme studenata za tržište rada?

Karijerni put diplomiranih studenata

Karijerni put diplomiranih studenata

Istražili smo karijerne puteve i interese diplomiranih studenata te ulogu Centra za podršku studentima i karijerno savjetovanje prilikom pripreme za tržište rada.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.