Centar za mediteranske krajobraze

Centar za mediteranske krajobraze

Centar za mediteranske krajobraze je sastavni dio Zavoda za ukrasno bilje, krajobraznu arhitekturu i vrtnu umjetnost. Nalazi se u Dubrovniku, u blizini stare gradske jezgre. Smješten je u zgradi Interuniverzitetskog centra (IUC) na adresi Don Frana Bulića 4.

Uz znanstvenu aktivnost, organizaciju konferencija i radionica, centar također sudjeluje u izradi projekata, studija, planova i elaborata koji su vezani uz mediteranske krajobraze. U planu je također održavanje dijela nastave iz različitih modula prijediplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija Krajobrazna arhitektura, stručna praksa kao i izvannastavne aktivnosti.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.