Izvannastavne aktivnosti

O izvannastavnim aktivnostima na Agronomskom fakultetu

Odlukom Fakultetskog vijeća Agronomskog fakulteta (2. srpnja 2015.), od ak. godine 2015./2016. studenti mogu podnijeti prijavu za upis izvannastavnih aktivnosti (lista izvannastavnih aktivnosti) i usvojenih kompetencija (lista kompetencija) u Dopunsku ispravu o studiju. Prema Pravilniku o studiranju na prijediplomskim i diplomskim studijima Sveučilište u Zagrebu Agronomskom fakultetu (članak 57. točka 3.) „uz diplomu se studentu, bez naknade, izdaje na hrvatskom i engleskom jeziku Dopunska isprava o studiju kojom se potvrđuje koje je ispite položio, i s kojom ocjenom te s drugim podacima potrebnim za razumijevanje stečene kvalifikacije."

Student u suradnji s mentorom i/ili voditeljem izvannastavne aktivnosti podnosi prijavu na službenom obrascu koju dostavlja na Povjerenstvo za izvannastavne aktivnosti Agronomskog fakulteta putem Pisarnice Fakulteta uz potrebnu dokumentaciju (6. pav. priz.). Ispunjen obrazac potrebno je dostaviti i elektroničkom poštom na e-mail adresu: izvan.akt ( at ) agr.hr

Sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima prijavljuje se samo u zadnjem semestru studija, najkasnije s danom obrane završnog ili diplomskog rada. Naknadne prijave neće se uzimati u obzir.

Prijava izvannastavnih aktivnosti koje su bodovane ECTS (npr. međunarodni seminari, ljetne škole), a koji se upisuju kao dodatni ECTS bodovi u dopunsku ispravu o studiju dostavljaju se izv. prof. dr. sc. Marko Petek, ECTS koordinatoru na Agronomskom fakultetu na e-mail: mpetek ( at ) agr.hr.

Za dodatne informacije studenti i nastavnici mogu se obratiti predsjedniku Povjerenstva za izvannastavne aktivnosti na izvan.akt ( at ) agr.hr ili u Centar za podršku studenata i karijerno savjetovanje na cpsk ( at ) agr.hr

Istraživačke (stručne) grupe koje djeluju u sklopu izvannastavnih aktivnosti

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.