Permakulturne vrtlarske radionice

Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) u suradnji sa inicijativom studenata Agronomskog fakulteta - Studentski vrt organizira besplatne dvodnevne permakulturne vrtlarske radionice koje će se odvijati 18. i 19.10.2021.

Radionice se provode u sklopu treninga Zimsko-ljetna škola za mlade aktiviste koji udruga ZMAG provodi kroz projekt Food Wave – Empowering Urban Youth for Climate Change (https://www.foodwave.eu/), za koji je Grad Milano okupio konzorcij od 27 partnera uključujući i Grad Zagreb u okviru programa Development Education Awareness Raising (DEAR).

Opći cilj projekta je povećanje znanja, svijesti i angažmana o održivim obrascima potrošnje i proizvodnje hrane za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama. Kroz projekt Food Wave radi se na osnaživanju mladih kao katalizatora promjena u svojim lokalnim zajednicama s posebnim fokusom na sektor hrane.

Lokacija održavanja radionica je u studentskom vrtu Agronomskog fakulteta (45°49'26.5"N 16°01'43.1"E).

Link: https://fb.me/e/1NztouaLK

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.