1st International Conference for Sustainable Entrepreneurship Education

INTRINSIC projekt “INnovative educaTion foR sustaInable eNtrepreneurShip In life sCiences” (Inovativno obrazovanje za održivo poduzetništvo u znanostima o životu) kojega uz Sveučilište BOKU provodi sedam partnerskih sveučilišta i udruga ICA (Association for European Life Science Universities) razvio je inovativne resurse za poučavanje i učenje s ciljem sustavnog poticanja "poduzetničkog načina razmišljanja", razvoja vještina i sposobnosti studenata za održivo poduzetništvo u području primijenjenih bioznanosti.

Dana 25. i 26. studenog 2021. održava se on-line konferencija koja ima za cilj predstaviti rezultate projekta i povezati nastavnike s vodećim stručnjacima u razvoju edukacije o održivom poduzetništvu.

Prijava na konferenciju obavlja se putem linka: https://intrinsic.eu 

 Cjeloviti opis i program konferencije

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.