1# PhD Radionica

U organizaciji voditelja poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti prof. dr. sc. Ante Ivankovića te Udruge poslijediplomskih studenata Agronomskog fakulteta dana 24. studenog 2021. u 10:00 sati u Velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta i putem Zoom platforme održat će se prva u nizu PhD radionica.

PhD radionice redoviti su događaji na kojima doktorandi razmjenjuju svoja iskustva o izazovima doktorskog studija, šire znanstvenu mrežu te provode ugodno vrijeme s drugim doktorandima.

Tema 1# PhD radionice su iskustva pisanja i objave znanstvenih radova. Kolegice doktorandice koje su ove i prošle godine nagrađene za objave znanstvenih radova (Domina Delač, Iva Šikuten, Martina Kadoić Balaško i Marina Anić), ispričat će svoja iskustva od zamisli i osmišljavanja koncepta znanstvene publikacije do njene objave. Naravno, bit će govora o svim problemima s kojima su se kolegice susretale u objavi publikacija kao i iskustvima svih nas u publiciranju radova. Rado ćemo poslušati i Vaša iskustva u objavi radova. Ukoliko imate neka konkretnija pitanja u vezi publiciranja znanstvenih radova, možete nam ih poslati i prije održavanja radionice kako bi mogli pripremiti konkretnije odgovore.

 Program 1# PhD radionice

Na 1# PhD radionici ćemo poštivati sve propisane epidemiološke mjere. Molimo one koji žele neposredno (uživo) sudjelovati na radionici u Velikoj vijećnici, da svoj dolazak potvrde na e mail aivankovic ( at ) agr.hr. Ostali će moći sudjelovati na 1# PhD radionici putem Zoom platforme na niže navedenoj poveznici.

Više informacija na aivankovic ( at ) agr.hr ili upsaf ( at ) agr.hr

Zoom poveznica za sudjelovanje na 1# PhD radionici je: https://us02web.zoom.us/j/83854749984?pwd=ZnJINUl0UFBzL2dualdHaTJqOXR3QT09 

Meeting ID: 838 5474 9984
Passcode: 550978

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.