Living Lab radionica EIT Climate KIC projekta ReGreen

Projekt ReGreen, financiran od strane EIT Climate KIC, organizira pilot radionicu Living Lab na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu. Nakon online radionica o prepoznavanju izazova, ovo će biti prva radionica uživo s ciljem pronalaska rješenja za model Living Lab as a Service.

Radionica će se održati u srijedu, 08. prosinca 2021. godine u 19:00 sati, u VI. paviljonu, dvorana VI/A (prvi kat).

Glavni cilj ReGreen projekta je osmisliti i razviti “Living Lab as a Service model tool kit” koji podučava različite ciljane skupine suradnji u fizičkom ili virtualnom prostoru kako bi zajedno kreirali, prototipirali, testirali, potvrdili i implementirali inovativna prirodna rješenja smanjenja klimatskih promjena u Zagrebu i šire. Fokus je na dizajnu i pilotu ovog modela usluge koji bi upravljao otvorenim inovacijskim ekosustavom u kojem osobe iz različitih područja djelovanja mogu surađivati. Living Lab as a Service model bit će stacioniran na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu.

ReGreen projekt financira i podržava EIT Climate KIC, tematsko područje: RIS Matchmaking Innovation Market Call; RIS ACTION LINE II RIS ideation and Pilot Project (BP2021), koji se provodi od 01. rujna do 31. prosinca 2021. godine.

Partneri na ovom projektu su: Sveučilište u Dublinu, Trinity College i Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet.

Ishod radionice Living Lab as a Service je izrada priručnika korištene metodologije s identificiranim izazovima i potrebnim akcijama za stvaranje ovakvog modela usluge.

Više o projektu i radionici dostupno je na:

U slučaju pitanja, možete se javiti koordinatorici projekta i voditeljici radionice: izv. prof. dr. sc. Vesni Židovec na mail: vzidovec ( at ) agr.hr

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.