AgroAdvent

Klub studenata Agronomskog fakulteta u suradnji sa studentskom udrugom IAAS Hrvatska i Studentskim zborom Agronomskog Fakulteta organizira već tradicionalni 6. AgroAdvent.

Sajam će se odvijati 3 dana: 15., 16., i 17.12.2021., na otvorenom, ispred Restorana Agronomija i Šumarstvo (menza).

AgroAdvent je Božićni sajam koji okuplja studente Agronomskog fakulteta koji se aktivno bave poljoprivredom kako bi predstavili i promovirali svoje proizvode. I ove godine AgroAdvent bit će humanitarnog karaktera. Prikupljat će se za pomoć potrebitima kako bi ovog Božića stavili osmijeh na njihova lica!

Dođite i podržite naše studente, veselite se i pjevajte te unesite toplinu i ljubav u predblagdansko vrijeme kako bi AgroAdvent ponovo dobio svoju Božićnu čar .

Neka čarolija započne!

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.